Tez tak kiedyś mialem jak w czasie jazdy kroiłem pomidora na kanapke.
Dzięki za info wiem jak objechać bo policja blokuję wyjazd z ronda i tyle wiadomo...
To nie było na karlinie tylko na kafarze.
A pilnowanie zamknietej drogi przez niebieskich panów jest bez sensu. Jeden jeździ insignia przód tył zeby blokowac lub przepuszczać auta dla mieszkanców itp. Miejsce wypadku można było objechać bez problemu jadac w strone srocka przez wole bykowska lub kafar i wyjechać w brzozie. Analogicznie w 2 strone. Zamiast puscic osobówki to zawracaja wszystkich na a1. Fenomen w druga stronę. Zjazd z a1 na dk1 w strone piotrków stoi słuzba autostradowa. zjazd zamkniety. Tłumaczysz blondynowi który chyba ledwo co zdał na prawo jazdy ze jedziesz to srocka, a on nie może puścić i trzeba jechac a1 do wezła bełchatów. Tłumaczysz pelikanowi że srock jest zaraz za zjazdem z a1 a on swoje. Wyposażcie ich w mape co by mogli w czasie siedzenia i grzania się w aucie mogli postudiować topografie okolicy.
Ja widzę, że nie TIR jest utrudnieniem tylko kierowcy którzy zwalniają, żeby zobaczyć co się stało.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!